Galatasaray  Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray sahasında Zalgiris'i 1-0 mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı. Temsilcimizin rakibi ise Olimpija Ljubljana oldu. Peki Galatasaray- Olimpija Ljubljana maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana maçı için geri sayım başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Zalgiris Vilnius'u 1-0'lık skorla mağlup etti ve tur atladı. Sarı kırmızılı takımın 3. ön elemede Sloven ekibi Olimpija Ljubljana karşısına forma terletecek. Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu karşılaşmaları 9-15 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ne zaman? İşte, ayrıntılar.

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2. Ön Eleme Turu'nda Litvanya takımı Zalgiris'i 1-0'lık skorla saf dışı bırakan sarı-kırmızılılar, bir üst turda Slovenya temsilcisi NK Olimpija Ljubljana ile eşleşti.

NK Olimpija Ljubljana, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad'ı 1-1 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ederek tur atlamıştı.

9 Ağustos Çarşamba günü oynanacak mücadelenin saati henüz belli olmadı.

Bakmadan Geçme