Fendoğlu mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP'den Malatya milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu mazbatasını aldı.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP'den Malatya milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu Malatya Büyükşehir Belediyesi meclis toplantı salonunda mazbatasını aldı. Parti yetkililerin de katılımıyla mazbatasını alan Mehmet Celal Fendoğlu töreninin ardından açıklamalarda bulundu. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklandığını belirten Mehmet Celal Fendoğlu, "Bugün MHP için tarihi bir gün. Üst üste ikinci kez milliyetçi ülkücü hareketin oylarıyla, Malatyalıların oylarıyla yeniden seçilmeme teveccüh gösteren il ocak ve ilçe başkanıma Belediye Başkanıma ve Encümenime, sendika başkanlarıma ve milletvekili adaylarımıza, ve gönülleriyle bize teşekkür eden huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Gösterdiğiniz istikamette gideceğim

Anayasanın ilk dört maddesi çok önemli olduğunu vurgulayan Fendoğlu, "Biz bu maddeler için varız. 4 maddenin var olması için varız, programımız da bu, mücadelemizde bu, hedefimiz de bu davamızda. Bugün beni MHP'li bir kardeşiniz olarak bu makama layık gördünüz. Asıl makam ülkücü milliyetçilerin ve Malatyalılarındır. Gösterdiğiniz istikamette gideceğim. Bana vermiş olduğunuz emir ve telakkilerin Ankara'da sesi olmaya devam edeceğiz. Burada birlik ve beraberliğimizin neler getirdiğini herkes görmüştür. Allah can sağlığı ve sıhhat versin belki oluruz veya olmayız. Bundan sonra ülkücü milliyetçi hareketin Malatya'da bir vekilliği sabittir. Bundan sonra 2 olur, 3 olur çalışacağız" diye konuştu.

Asıl gündemimiz deprem

Asıl gündeminin deprem olduğunu dile getiren Fendoğlu, "Bizim asıl gündemimiz depremdir. Genel başkanımız demişti ki deprem bölgesinde üç şeyi yapmamız gerekiyor. Bir, gıda ve gıdaya ulaşma sorununu çözeceğiz. 2 barınma sorununu halletmek, 3 vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamaktır. Devletimiz sahada olup üç maddeyi de gerçekleştirmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme