Evren, Yeşilyurt'u Zirveye Taşıyacak!

6 Şubat depremlerinin ardından ligden çekilen BAL Ligi ekiplerinden Yeşilyurt Belediyespor, 2 sezonluk aradan sonra yeniden yapılanma sürecine girdi. Takımın yeni teknik direktörü olarak Malatyalı teknik direktör Mahmut Evren göreve getirildi.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor, 2 sezonluk aradan sonra yeniden yapılanma sürecine girdi. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkacak olan Malatya ekibi takımın başına tecrübeli teknik adam Mahmut Evren'i getirdi. Evren'in yardımcılığını ise Malatya'da futbolun gelişimine önemli katkı sağlayan Nevzat Topal yapacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mahmut Evren ile anlaşma sağlandığını ve takımın onun liderliğinde büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade etti.

Geçit, "Yeşilyurt Belediyespor olarak, Malatya'nın başarılı ve tecrübeli teknik direktörlerinden Mahmut Evren ile anlaşma sağladık. Mahmut Evren'in liderliğinde, takımımızın büyük başarılara imza atacağına ve sporseverlere keyifli maçlar izleteceğine inanıyoruz. Bu anlaşmanın, Yeşilyurt Belediyespor'umuza yeni bir dinamizm kazandıracağına ve kulübümüzü daha ileriye taşıyacağına olan inancımız tamdır" dedi.

Yeşilyurt Belediyespor, yeniden sahalara dönerken, Mahmut Evren'in tecrübesi ve liderliğinde güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Özel Haber
Yorumlar 5
Mustafa dağ 29 Mayıs 2024 00:06

Hocam hayırlı olsun nevzat abiyi yanınıza almanızada sevindim.. başarılı bir sezon geçirmenizi dilerim..

Aziz 28 Mayıs 2024 12:09

Yorumlar acı da olsa gerçek.yorumcu arkadaşlar ne doğru söylemiş.deprem oldu.sözde insanlık tarihinin en yardım sever milleti sözde canlı yayınla onlarca milyar para toplandı yok türk milleti şöyle böyle.ne öyle ne böyle.her ülkenin insan olanı var insan olmayanı var.depremde yağan yardımlar sonrası biten reklamlardan gerçeğe gelelim.millet dahi olabilecek kaliteye sahip olmayan bizler deprem öncesi varolan depremler sonrası dehşet zamlar sağanak gibi hiç bitmeyen kazıklar nasıl bir toplum olduğumuzu daha iyi yansıtıyor.sözde yardımlarla devletin sırtından aldıkları okkalı ihalelerle dehşet yolsuzluk yapanların bağış komedisini izledik.seçimler sonrası tüm partilerin sahip olduğu belediyelerin sözde hizmet adına nasıl dehşet borç bataklarına saklandıklarına şahit olduk.bu toplum ve devlet dikiş tutmaz.yok oluşun yolunda azaplı hayat şartlarında dünya imtihanının bitmesini bekleyen kullara Yüce Allah sabır versin merhamet etsin.İflah olmaz ülkede yaşamak da hayat imtihanı değilde nedir.

Mustafa 28 Mayıs 2024 10:52

Yaparsa AKP yapar bildikleri bu köreldi güzelim malatya kör oldu oçağı kör

Malatyalı44 28 Mayıs 2024 10:00

Şu duruşa sahip birinden çok faydalı işler beklemek abesle iştigal etmek olur. Şahsın duruşundan tavrından despotvari bir karaktere sahip olduğu izlenimi alınıyor

Murat Öztürk 27 Mayıs 2024 21:23

Deprem bölgesinde şu milletin cekdigi rezilige ve çileye bak belediyenin keyfine bak cokmu önmeli simdi spor çok ciddi bişey yapıyorsunuz bin TL lik kira olmuş 15 bin TL kimin umrunda çarşı pazar fahiş fiyat denetim yok kimin umrunda böyle basit işler insanlara faydası olmayan boş beleş işlerle ugraşmayin

Bakmadan Geçme