Erdoğan'a proje dosyası sunuldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin proje dosyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 'Yerelden dünyaya açılan ve marka değeri yüksek bir şehir üniversitesi, akademik ve bilimsel çalışmalarıyla yeniliklere imza atan, şehir ve halkla bütünleşen, ülkenin medeniyet kodlarını sahiplenen, Malatya'da 7'den 70'e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversite hedefiyle, kurumsal ve akademik çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi.

CUMHUBAŞKANINDAN AÇIK DESTEK SÖZÜ

Rektör Prof. Dr. Karabulut, üniversitenin kısa ve uzun vadede gerçekleştirmek istenilen kurumsal ve akademik projelerinin yer aldığı sunum dosyasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Karabulut, “Malatyalıların hemşerisi olmaktan gurur duyduğu 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal isminin yaşatılması bakımında Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin hayata geçirilmesinde büyük destekler veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, üniversitemizin kısa sürede akademik başarılara imza atması için de gereken tüm destekleri vermelerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AKADEMİK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Projelerin belirli bir aşamadan geçmesinden sonra Malatya kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Karabulut, “Anadolu'da yeni ve güçlü şekilde filizlenen bir üniversiteyiz. Özellikle Malatya'nın ve Malatyalıların bizden büyük beklentilerinin olduğunun farkındayız. Yerelden dünyaya açılan ve marka değeri yüksek bir şehir üniversitesi, akademik ve bilimsel çalışmalarıyla yeniliklere imza atan, şehir ve halkla bütünleşen, ülkenin medeniyet kodlarını sahiplenen, Malatya'da 7'den 70'e herkesin kucakladığı ve sahiplendiği, bir üniversite hedefiyle, kurumsal ve akademik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projelerimizi ve hedeflerimizi bu çerçeve içinde planladık ve planlıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme