Er'den Yeni Döneme İlişkin Mesaj

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, öğrenciler için 'Hepinizin en iyi şartlarda eğitim alması için gayret göstereceğiz.' dedi.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yarın başlayacak olan yeni eğitim dönemine dair mesaj yayınladı. Depremlerin yaralarını sararken, öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak zorunda olduklarını kaydeden Er, şunları ifade etti:

“Yeni bir eğitim öğretim yılının daha başlamasının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 9 Eylül Pazartesi günü 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk ders zili çalacak. Başta görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum.

Sevgili öğrenciler, yarınlarımızı sizler inşa edecekseniz. Daha iyiye, daha güzele ulaşmanın yolu eğitimdir. Bunu aklınızdan hiç çıkarmayın. Ülkemiz milli ve manevi değerlerine bağlı, dünyayla yarışan sizlerin azim ve gayretiyle ilerlemeye devam edecektir.

Depremin yaralarını sararken, çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim almasını da sağlamak zorundayız. Bunun için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız. Hepinizin en iyi şartlarda eğitim alması için gayret göstereceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tekrar İlköğretim Haftası'nı kutluyorum. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının sevinçleriyle ve başarılarıyla unutulmayacak bir öğrenme yolculuğu olmasını temenni ediyorum.”


Bakmadan Geçme