Emeklilere Müjde! Tek seferlik hesaplara yatacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışmaya fiilen devam eden emeklilerimizi bu ödemenin dışında bırakıyoruz.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Bütçemize toplam maliyeti 61 milyar lirayı geçen bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak."

Yorumlar 5
Gamsız 10 Ekim 2023 10:05

Lütfen halay ekibine birşey söylemeyin derdine yanıyorlar bence

Hakim 10 Ekim 2023 09:37

Bu ülkeyi bilimi öteleyerek kanaate göre yönetmenin bedelini öyle ödüyoruz ki.... depremin etkisini silmek kolay değil ancak kanaate göre yönetmenin bedeli olarak canına okunan ekonomiden dolayı depremin etkisi 10 a katlandı.işte bu gerçeği inkar edecek birine diyecek bir sözümüz yok.kimse inkar edemez ki.ekonominin maffolmuşluğu sonrası yaşanan depremler bizi kahreyledi.kahreden deprem değil yaşanan depremlerin katledilen ekonominin üzerine denk gelmesi.hesap günü huzuru İlahi de herkesin işi zor.ama bazılarımızın işi daha da zor.

Dirilis 10 Ekim 2023 09:24

Haydi Malatya halay ekibi nerdesiniz piste alalim sizi

Minnettar olduk 10 Ekim 2023 00:59

Lütfetmişler zengin olduukk

Hakim 10 Ekim 2023 00:44

Bu ülkeyi bilimi öteleyerek kanaate göre yönetmenin bedelini öyle ödüyoruz ki.... depremin etkisini silmek kolay değil ancak kanaate göre yönetmenin bedeli olarak canına okunan ekonomiden dolayı depremin etkisi 10 katladı.işte bu gerçeği inkar edecek birine diyecek bir şeyimiz yok.kimse inkar edemez ki ekonominin maffolmuşluğu sonrası yaşanan depremin bizi kahreyledi.kahreden deprem değil yaşanan depremlerin katledilen ekonominin üzerine denk gelmesi.hesap günü huzuru İlahi de herkesin işi zor.ama bazılarımızın işi daha da zor.

Bakmadan Geçme