Eline aldığı megafonla sokak sokak dolaşarak bakın neyi protesto etti!

Malatyalı Ahmet Kazgan, eline aldığı megafonla kent merkezindeki işlek caddelerde vatandaşları İsrail ürünlerini almamaları konusunda uyardı.

Kurban Bayramı, yarın tüm İslam alemi tarafından kutlanacak. Bayramın gelişi, her yıl olduğu gibi Müslümanlar arasında büyük bir sevinç ve heyecanla karşılanıyor. Ancak bu yıl, Gazze'de yaşanan katliam ve vahşet olayları nedeniyle bayram sevinci yerini derin bir hüzne bırakmış durumda.

Malatyalı Ahmet Kazgan, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama dikkat çekmek için Malatya'nın işlek caddelerinde esnafa ve vatandaşa İsrail ürünleri almamaları yönünde uyarılarda bulundu. Sokak sokak dolaşarak megafonla yaptığı protestoda Kazgan, "Gazze'deki kardeşlerimizin yaşadığı acıya ortak olmak ve İsrail'in zulmüne tepki göstermek amacıyla İsrail ürünlerini boykot edelim" şeklinde çağrıda bulundu.

Ahmet Kazgan'ın bu eylemi, vatandaşlar arasında geniş yankı buldu. Birçok esnaf ve vatandaş, Kazgan'ın çağrısına destek vererek, bayram alışverişlerinde İsrail menşeli ürünleri tercih etmeyeceklerini belirtti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme