Elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi

Yaz aylarında artan elektrik kesintileri vatandaşın canına tak etti. Battalgazi İlçesi Çöşnük Mahallesinde sabah saatlerinde kesilen elektriğin yaklaşık olarak 8 saat boyunca gelmemesine tepki gösteren vatandaşlar, elektrik kesinti saatlerinin düşürülmesini istiyor.

Yaz aylarının başladığı günden bu yana planlı elektrik kesintisi yaşayan Malatyalılar, yetkililerin çözüm bulmasını istedi. İlde yaşanan elektrik kesintisinden dolayı yaz günlerinde zorluk yaşadığını belirten vatandaşlar, yaşanan mağduriyete karşı muhatap bulamadıklarını söylediler. Vatandaşlar kesinti saatlerinin düşürülmesini istiyor.

Bulundukları sitede jeneratör kullanıldığını belirten vatandaşlar, yaşanan kesintiler o kadar uzun oluyor ki jeneratör bile hararet yapıyor dedi. Yaşanılan kesintiler için bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar hiç olmazsa saatlerin düşürülmesini istiyor.

Yarınki planlı elektrik kesintileri için tıklayınız.

Yorumlar 1
Mustafa Akdoğan 25 Ağustos 2023 01:25

Gerçekten bu havada bu kadar uzun süre elektrik kesintisi Allah'tan reva mıdır? Vatandaşın halinin büyük şirketlerin nezdinde hiç bir kıymeti harbiyesi yok maalesef.

Bakmadan Geçme