Elazığ'da Dehşet: Kız Arkadaşını Öldürdü, 7 Katlı Binadan Atlayarak İntihar Etti

Elazığ'ın Sürsürü Mahallesi'nde Fırat B., kız arkadaşı Selen A.'yı silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Fırat B., sabah saatlerinde 7 katlı bir binadan atlayarak intihar etti.

Elazığ'da korkunç bir olay yaşandı. Merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fırat B. ile kız arkadaşı Selen A. arasında sabaha karşı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fırat B., yanında getirdiği silahla kız arkadaşını vurarak öldürdü ve olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Selen A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Selen A.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fethi Sekin Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Fırat B. ise sabah saatlerinde merkeze bağlı Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan 7 katlı bir binadan atlayarak intihar etti. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor.

Bakmadan Geçme