Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Büyük Başarı: 747 Bin 52 Hisse Kurban Dağıtıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından gerçekleştirilen vekaletle kurban organizasyonunda 747 bin 52 hisse kurban, 35 milyona yakın ihtiyaç sahibine ulaştırıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu başarının milletin cömertliği ve Diyanet'e olan güvenin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığı, bu yılki vekaletle kurban organizasyonunda büyük bir başarıya imza attı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu'nda Başkanlık merkez teşkilatında görev yapan personelle bayramlaştı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Erbaş, bu yıl da farklı coğrafyalardan milyonlarca Müslümanın kutsal topraklarda bir araya gelerek hac farizalarını yerine getirdiğini ifade etti. Başkanlık olarak Türkiye'den yaklaşık 85 bin vatandaşa rehberlik ettiklerini belirten Erbaş, bayramların Müslümanlık bilincinin ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olduğunu vurguladı.

Vekaletle kurban organizasyonuna değinen Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV'nin "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" temalı kampanyası ile büyük bir başarıya ulaştıklarını belirtti. "Hamdolsun, 747 bin 52 hisse kurbanı ülkemizde ve dünyada 35 milyona yakın insanın sofrasına ulaştırmaya gayret ettik. Bu, milletimizin cömertliğinin, Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve TDV'ye güveninin bir sonucudur." ifadelerini kullandı.

AA

Bakmadan Geçme