Depremzedeler İçin Müjde: TOKİ Konutları Yakında Teslim Edilecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz, 6 Şubat depremlerinin ardından yapımına başlanılan TOKİ ve Emlak Konut projelerini yerinde inceledi. İnceleme gezisinde alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışmaları hakkında detaylı bilgi alındı.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz, 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yapımına başlanılan TOKİ ve Emlak Konut işbirliğiyle devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Bakırcılar Çarşısı, Çamurlu Mahallesi, İlyas Mahallesi, Akkent Mahallesi ve İkizce Mahallesi'nde yer alan konut projelerini gezdiler.

İncelemeler sırasında TOKİ Uygulama Daire Başkanı Ethem Demiray ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Cengiz Başer de eşlik etti. Başkan Sami Er, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Malatya'ya yaptığı ziyarette alınan kararlar hakkında Vali Seddar Yavuz'a bilgiler verdi.

Başkan Sami Er, alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışmalarını tek tek gezerek, her bir aşama hakkında ayrı ayrı bilgi aldı. Ayrıca, örnek daireyi de gezerek yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdiler.

Bakmadan Geçme