Depremin Yaralarını Saracağız!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, 'Battalgazi tek yürek tek ses olmuş, evladına sahip çıkıyor. Biz de 6 Şubat Depremin yaralarını saracağız' dedi.

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Battalgazi'yi yeniden refaha kavuşturmak için aday olduğunu açıkladı.

350 bin nüfuslu ve 104 mahalleden oluşan Battalgazi'ye talip olduğunu belirten Geçen, seçildiği takdirde ilk işinin bölgede adaleti tesis etmek olacağını söyledi. Geçen, "Adaletin olduğu yerde huzur, refah ve esenlik olur" dedi.

Geçen, Battalgazi Belediyesi bünyesinde müteahhitlik birimi kuracaklarını, Battalgazi'ye imar ve proje desteği vereceklerini ve harç adı altında alınan haraçları kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.

24 yıldır aktif olarak saha mücadelesi veren bir kardeşiniz olduğunu vurgulayan Geçen, "Deprem sürecinde yerel yöneticilerimiz sınıfta kaldı. Battalgazi ilçemiz yönetemezler diyerek bu kutlu yola çıktık" dedi.

Geçen, projelerinin olduğunu ve en yakın zamanda hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi. YRP Battalgazi adayı olarak projelerinin olduğunu ve halktan destek beklediklerini de söyledi.

Bakmadan Geçme