Deprem şehitleri için mevlid-i şerif

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Depremde Vefat Eden Vatandaşlarımız İçin Mevlid-i Şerif programı tertip ediror.

Yaşamış olduğumuz ve asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin ilk dakikalarından itibaren sahaya inerek tüm teşkilat birimleriyle, gece gündüz demeden canını dişine takarak tüm vatandaşlarımızın yanında olan, tüm ihtiyaçlarını karşılayan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, şimdide depremde vefat eden vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okutacak.

Tertip edilecek pragram ile alakalı açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL; "Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak depremin ilk dakikalarından itibaren tüm teşkilatımızla birlikte sahadaydık. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için yanlarında olmaya çalıştık. Bundan sonrada hep yanlarında olacağız. Şimdide "ÜLKÜ OCAKLARI AHDE VEFA'NIN KENDİSİDİDİR" şiarıyla bu büyük afette hayatını kaybeden teşkilat mensuplarımız ve tüm vatandaşlarımız için
Cumartesi (17.06.2023) günü, saat 15.00 'da
Kışla Caddesi Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Konteyner Alanında Mevlid-i Şerif programı düzenleyeceğiz. Programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme