Çarşıda alan genişletilecek

AK Parti Malatya milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Çarşı Merkezi'nde Fore kazık ve zemin güçlendirme çalışmaları devam ettiğini ifade ederek, Çarşı Merkezi'nde hafriyat kaldırma alanlarının genişletilmesi, kazı çalışmalarının hızlanması ve termin sürelerinin azalması yönünde görüşmeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Ölmeztoprak, Malatya Merkez Çarşısında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Tarihi dokusu, kültürü ve mimarisi ile Malatya ekonomisinin kalbi çarşı merkezimizde devam eden çalışmalar hakkında şantiye alanımızda sorumlularımızdan bilgiler aldık. Ayrıca bilgilendirmeler doğrultusunda çalışmaların hızlanması adına gerekli görüşmeleri Bakanlık, Valilik ve Müdürlükler düzeyinde gerçekleştirdik” dedi.
Ölmeztoprak, “Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerimizde, Çarşı Merkezi'nde çalışılan projenin Malatya Valiliği-Fuzuli Caddesi-Niyazi Mısri-Çevre Yolu alanlarında genişletilmesi için yürütülen çalışmaları değerlendirdik. Çarşı merkezimizde yapılacak 200.000 metre kare otopark alanının yapımı hakkında bilgiler aldık” diye konuştu.
Malatya Çarşı Merkezi'nde Fore kazık ve zemin güçlendirme çalışmaları devam ettiğini ifade eden Ölmeztoprak, “Çarşı Merkezi'mizde hafriyat kaldırma alanlarının genişletilmesi, kazı çalışmalarının hızlanması ve termin sürelerinin azalması yönünde görüşmeler gerçekleştirdik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'a Malatya'mıza olan destekleri için şükranlarımızı sunuyor, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn @mehmetozhaseki ve kıymetli ekibine teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Yorumlar 4
Bozo 44 12 Kasım 2023 22:05

Sayın vekiller reis olmasa siz boş sunuz.9 ay olmuş depremden beri Malatya perişan.Hataya verilen hibe Malatya nin 4 katı siz uyuyun.Orta hasarlı ev çıkardılar kimse bir şey bilmiyor.Siz bu konuda yardımcı olun.

Mlty 12 Kasım 2023 20:39

Yazıklar olsun. Böyle mi şehri yeniden inşaa edeceğiz. Söğütlü camii nin önünü açmak Özal in projesiydi. Tam bir rezalet çapsızlık. Yazık bu şehre. Plan dediğiniz bu mu. Aylardır yapılan proje bu mu. Geçmiş olsun Malatya.

Afetzede 12 Kasım 2023 17:16

Ayy çok şaşırdım, bu milletvekili yaşıyormuş. Aman da aman, Malatya yıda düşünürmüş????

Vatandaş 12 Kasım 2023 16:13

Fotoğrafta söğütlü cami etrafı aynı genişletme orda yok başka yerlerde genişletme olmaz demek örnek teşkil eder doğru olanda bu parsel sahiplerini mağdur etmeden akpınar cezmi kartay niyazimisri fuzuli de bu örnek teki gibi olmalı yoksa akla burdaki proje ile ilgili kuyumcu varlıklı esnafın dahili olduğu düşünülür ortalık karışır

Bakmadan Geçme