Büyükşehir'de Hız Kesmiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Müftülüğü ve TÜGVA Malatya Temsilciliği tarafından düzenlenen Yaz Okulu programı, çeşitli etkinliklerle öğrencilerin zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Öğrenciler, gezi programları ve aktivitelerle dolu yaz tatilinde yeteneklerini geliştiriyorlar.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Müftülüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen Yaz Okulu programı, eğitim ve etkinliklerle hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı eğitim merkezlerinde çeşitli aktivitelere katılan öğrenciler, zihinsel ve duygusal öz becerilerini geliştirerek yetenek ve düşünce dünyalarını zenginleştiriyorlar.

Eğitim Merkezlerinde Renkli Aktiviteler

Yaz Okulu programlarında, öğrenciler çeşitli etkinliklere katılarak aktif bir yaz tatili geçiriyorlar. Belirli periyotlarda farklı öğrenci gruplarına göre planlanan Yaz Okulu'nda, gezi programları da uygulanıyor. Bu haftaki gezi programında öğrenciler, Sanat Sokağı'nı ziyaret ederek Çocuk Oyun Müzesi, Fotoğraf Makinesi Müzesi ve Kültür Evi'ni gezdiler. Ardından Gençlik Merkezi'nde masa tenisi, langırt, dart, air hokey ve bilardo gibi oyunlar oynadılar ve yüz boyama etkinliğine katıldılar.

Müze Gezileriyle Tarihe Yolculuk

Semt Konakları Yaz Okulları projesi kapsamında eğitim gören öğrenciler, Sanat Sokağındaki Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Radyo ve Gramofon Müzesi, Oyuncak Müzesi, Fotoğraf Makinesi Müzesi, Buğday Müzesi ve Malatya Kültür Evi'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler, müzeleri çok beğendiklerini ve bu tür gezilerin çok faydalı olduğunu belirterek, ziyaret ettikleri mekânları herkese tavsiye edeceklerini dile getirdiler.

Merkezim Her Yerde Etkinlikleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programa, semt konakları yaz okullarında eğitim alan çocukların yanı sıra farklı kurum ve kuruluşlarda yaz okulunda eğitim alan çocuklar da dâhil edildi. Bu kapsamda Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Melekbaba Gençlik Merkezi, Malatya Büyükşehir Belediyesi Salköprü Semt Konağı'nda eğitim gören yaz okulu öğrencileriyle birlikte Muhammed Ali Clay Spor Salonu'nda ‘Merkezim Her Yerde' etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler, Floor Curling, Matrak, Yüz Boyama, Parkur, Voleybol gibi birçok etkinlikte doyasıya eğlendiler.

İkramlarla Tatlanan Yaz Okulu

Birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştirildiği Yaz Okulu programında, öğrencilere çeşitli ikramlıklar dağıtıldı. Öğrenciler, dolu dolu geçen bu programlarla hem eğlendiler hem de yeni bilgiler edindiler.

Bakmadan Geçme