Bölgeye hizmet veriyor

Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji polikliniği bölge halkının uğrak yeri oldu.

Kısa bir süre önce Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak göreve başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mesut Bolat son yıllarda artan PRP (trombosit, pıhtı hücresi) yönünden zenginleştirilmiş plazma uygulaması” ile tedavi yapması hem servisin hem de hastanenin hasta sayısının artmasına vesile oldu. Özellikle eklem ağrılarına yönelik olarak uyguladığı PRP yöntemin duyulması ile çevre halkı hastaneye akın etmeye başladı. MHRS sistemi ile hastaneye başvuran hastaların yanında Hastane giriş yapan hastalarla birlikte günde 120-150 arası hasta bakan servise çevre illerden de önemli ölçüde hasta gelmeye başladı. Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş, Sivas ve Adıyaman illeri başta olmak üzere Malatya'dan da birçok hasta günübirlik olarak hastaneye akın etmeye başladı.

HASTALAR MEMNUN

Adıyaman'ın gölbaşı ilçesinden tedavi amaçlı olarak gelen Hüsniye Arcakan, uzun zamandır kolundaki eklemde ağrı olduğu gerekçesiyle birçok doktora gittiğini ve birçok ilaç kullanmasında rağmen şifa bulamadığını hatırlatarak, “Buradaki doktorun başarısını çevremizdeki herkes duydu. Bizim oralarda gelen ve tedavi olan birçok kişi olmuş. Biz de internet üzerinden randevu alarak geldik. Çık kalabalık bir hasta gurubu var. Bizim gibi dışardan gelenler de çoğunlukta. Gaziantep, Urfa'dan gelenlerle de tanıştık. İnşallah bize de faydası olur. Doktora güveniyorum. İnşallah fayda bulacağım diye inanıyorum. Doktorun ilgilenmesi çok güzel. İlgisi çok iyi. Biz bu doktoru gölbaşına istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme