Bine Yakın Öğrenci Malatya'da Coştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulu programının finalinde, bine yakın öğrenci 'Final Şenliği'nde çeşitli oyunlar ve etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Program, öğrencilerin hem eğlenip hem de verimli zaman geçirmelerini sağlayacak çeşitli aktivitelerle dolu geçti.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Semt Konağı ve Eğitim Merkezinde eğitim gören bine yakın öğrenci, ‘Final Şenliği' ile yaz tatilini coşkuyla noktaladı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Müftülüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği tarafından düzenlenen Yaz Okulu programı, 2023-2024 eğitim döneminin ardından sona erdi.

"Bir Yaz Bin Gelecek" başlığı altında gerçekleştirilen Yaz Okulu, 7-14 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik olarak çeşitli eğitimler ve aktiviteler sundu. Ortaokul öğrencilerinin yaz tatilini verimli geçirmelerini amaçlayan programda, değerler eğitimi, Kur'an-ı Kerim, Siyer ve ahlak derslerinin yanı sıra temel dini bilgiler ve adabımuaşeret eğitimi verildi. Bunun yanı sıra, voleybol, futbol, badminton, masa tenisi, satranç, mangala ve doğa gezileri gibi sportif ve kültürel etkinlikler de öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Yaz Okulu programının tamamlanmasının ardından, Orduzu Tabiat Parkı'nda yer alan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ‘Final Şenliği' büyük bir coşkuya sahne oldu. Çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme gibi geleneksel çocuk oyunları ile renklenen şenlikte, ‘Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle öğrenciler verimli zaman geçirdi.

Final Şenliği, öğrencilerin eğlenirken aynı zamanda eğitim sürecini keyifli bir şekilde tamamlamalarına imkan tanıyan bir etkinlik olarak büyük beğeni topladı.

Bakmadan Geçme