Belediyeye Arazisini Bağışladı! Peki Arazi Hangi Amaçla Kullanılacak? İşte Yanıtı…

Malatya'nın Kale ilçesinde ikamet eden Şahin Elmas, Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan 2 bin 724,79 metrekarelik susuz arazisini, belediyeye mezarlık alanı olarak bağışladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ocak ayı 2'inci toplantısı, Malatya Büyükşehir Meclis Başkanvekili Ramazan Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Ağırlıklı olarak İmar Planı Değişikliği tekliflerinin görüşüldüğü toplantıda, Kale Belediyesine yapılan bağış görüşüldü. Söz konusu gündem maddesinde yer alan bilgiye göre, Kale ilçesinde ikamet eden Şahin Elmas, Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan 2 bin 724,79 metrekarelik susuz arazisini, belediyeye mezarlık alanı olarak bağışladı.

Gündem maddesinin detayı şu şekilde:

'İlimiz, Kale İlçesi, Tepebaşı mahallesi 141 ada 19 numaralı parsel 'mezarlık alanı' olarak kullanılmak şartı ile mülkiyet sahibi Şahin Elmas tarafından ekte bulunan dilekçe ile bağış yapma talebinde bulunulmuştur. İlimiz, Kale İlçesi, Tepebaşı mahallesi 141 ada 19 numaralı parsel de bulunan 2.724,79 m2 yüzölçümüne sahip susuz tarla vasfındaki taşınmazın mezarlık alanı olarak Büyükşehir Belediyemize, 5393 Sayılı

Özel Haber
Yorumlar 1
Zorto 14 Ocak 2025 20:38

Allah hayrını kabul etsin mekanın cennet olsun

Bakmadan Geçme