Belediyeden kiralık kafeler

Malatya Battalgazi Belediyesi, yetki ve sorumluluğu belediyede bulunan Hastane Cafe, Trafik Park, Gül Kafe, Yarı Olimpik Havuz ile bir adet büfe işletmesi için kiralama ihalesi düzenleyecek.

İlan gov.tr'de yer alan ilana göre, Battalgazi Belediyesi yetki ve sorumluluğu belediyeye ait olan Hastane Cafe, Battalgazi Belediyesi tarafından yaklaşık 5 yıl önce hizmete açılan Tandoğan Mahallesinde bulunan Trafik Park, Tandoğan Mahallesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ‘Gül Kafe', Uçbağlar Mahallesi Fendoğlu Caddesinde bulunan ‘Yarı Olimpik Havuz' ile Merkez Beydağı Mahallesi bulunan Büfe işletmesinin kiralanması için ihale düzenleyecek.

5 taşınmaz kiralanacak

Kiralama ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesine göre "Açık Teklif Usulü “ile Battalgazi Belediye Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda yapılacak. İhaleye ilişkin teklifler, 29 Eylül saat 14.00'te açılacak. Hastane Cafe için tahmin edilen kiralama bedeli, 40 bin TL + KDV, Trafik Park İşletmesi'nin tahmin edilen kiralama bedeli 25 bin TL + KDV, Gül Cafe için tahmin edilen kiralama bedeli, 12 bin TL + K.D.V, Yarı Olimpik Havuz için tahmin edilen kiralama bedeli, 12 bin TL + K.D.V, Büfe İşletmesi için tahmin edilen kiralama bedeli, 9 bin TL + K.D.V olarak belirlendi.

Yorumlar 1
Memleket sevdalısı 21 Eylül 2022 08:32

yine bir yeme işi var galiba yiyin efendiler yiyin

Bakmadan Geçme