Battalgazi'ye Büyük Emek: 'Hep Birlikte Güzelleştireceğiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçenin temizliğinde büyük emek harcayan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Ziyareti sırasında mesai arkadaşlarına özverili çalışmaları için teşekkür eden Başkan Taşkın, temizliğin önemine dikkat çekti.

Başkan Taşkın, “Siz dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz. Sokakları temizliyorsunuz, insanların temiz bir ortamda yürüyebilmesi sizin emeğinize bağlı. Temizlik dinin yarısıdır, bu bilinçle hareket ederek işimizi severek yapmalıyız. Evdeki temizlik anlayışımız neyse, sokakta da aynı özeni göstermeliyiz” dedi.

Taşkın, temizlik personelinin sadece temizlik değil, güvenlik açısından da önemli bir görev üstlendiklerini vurguladı: “Sizler sokağın eminisiniz. Belediye başkanlarına şehrin emini denir, sizler de çalıştığınız sokağın, caddenin eminisiniz. Bir anne çocuğunu bakkala gönderdiğinde, belediye personelini sokakta gördüğünde daha güvenli hisseder. Bu yüzden işinizi severek yapmalı, çalıştığınız sokakla bütünleşmelisiniz”

Ziyaret, personelin moralini artırırken, Başkan Taşkın'ın samimi ve motive edici konuşmaları çalışanlar tarafından takdirle karşılandı.

Bakmadan Geçme