'Battalgazi mahzun bırakıldı' 

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Ayetullah Geçen 18 Şubat Pazar günü Sivas Caddesi'nde düzenlenen 4. Seçim Ofisini büyük bir katılımla açtı. Seçim ofisi açılışında kalabalığa konuşarak, Mevcut yöneticilerin Battalgazi halkını mahzun bıraktığı, halkın hakkını israf ettiği ve haklarını gasp ettiği konusunda sert eleştirilerde bulundu.

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Ayetullah Geçen, 4. seçim ofisini büyük bir katılımla açtı.

Kalabalığa seslenen Geçen, mevcut yönetimi sert bir dille eleştirdi. Geçen, mevcut yöneticilerin Battalgazi halkını mahsun bıraktığını, haklarını israf ettiğini ve gasp ettiğini söyledi.

Geçen, göreve geldiklerinde vatandaşların haklarını iade edeceklerini sözünü verdi.

Depremden kaçanlar aday gösterildi

Geçen, deprem döneminde Malatya'yı terk eden kişilerin aday adayı olarak gösterilmesini eleştirdi. Malatya'nın sorunlarından habersiz ithal adaylara karşı, Malatya'nın evladı olarak aday olduğunu vurguladı.

Hükümete sert eleştiriler

Geçen, Battalgazi'de deprem döneminde sahada çalışan aday adaylarının neden göz ardı edildiğini sordu. Mevcut yönetimin Battalgazi'ye hizmet etmediğini ve AK Parti'nin gölgesinde kaldığını savundu.

Her hafta bir seçim ofisi

Geçen, her hafta bir seçim ofisi açacaklarını ve Battalgazi'ye manifesto sunacaklarını söyledi. Geçen'in konuşması Battalgazi halkı tarafından büyük destek gördü ve seçim atmosferine yeni bir heyecan katıldı.

Yorumlar 5
Tıllo 20 Şubat 2024 13:47

Wağ ki Wağ memeleket batmış heberimiz yok

Yalçın kükey 19 Şubat 2024 22:42

20 yıl akp mevcut hukemete oyumu verdim ama torpille işe alımlar adam kayirmalar ve depremde sahipsiz Malatya kaderine yalnız bırakıldı.yeniden refah partisi ile Ayetullah başkanım battalgazi için inancliyim kendisini kutluyorum ailem ben toplam 11 oyum kendisine helal hoş olsun.

Kadir 19 Şubat 2024 20:01

Artık değişim zamanı geldi mevcut yönetim kanımızı emdi gördüğümüz ve duyduklarımızla yeniden refah battalgazi adayı Ayettullah Geçen bu değişime tam uygun bir insan

Anka 19 Şubat 2024 17:18

Ülkedeki siyasi anlayışın değişmesi gerek. Millet Vekili Adayı Oldum Olmadı, Belediye Başkan Adayı Oldum Olmadı, Muhtar Adayı Oldum O da olmadı. Bence artık siyasetten çekilip yeni yüzler yeni adaylar yeni projeleri olan insanların önünü açmanız gerek. Ülkede siyaset bu yüzden tıkanıyor ve çürüyor. Halkın varlığını seçimlere 6 ay kala gören siyasetçi anlayışı ile, Proje sunmadan mevcudu eleştirerek insanlar bir makama gelemeyeceğini anlamaları gerek. Uzun yıllardır Malatya da olan ve bir makama talip olanlar halka neyin yanlış olduğunu ve geldiklerinde neleri yapacaklarını görselleri ile anlatmaları gerek. Kuru Siyaset ve mevcudun başarısızlığı üzerine iktidar hesabı yapanlar 31 Mart'ta mağlubiyetten sonra siyaseti bırakmalı ve yeni yüzlerin yeni fikirlerin ve 5 sonrasına projeleri ile hazır olan adayları desteklemeli.

Abdülmetin 19 Şubat 2024 16:24

Battalgazi adayını tanımıyorum ama her attığım adımda, her gittiğim yerde yoğun teveccüh var. Halk gerçekten Ayetullah Başkanı çok seviyor. Sanırım AK Parti Battalgazi'ye elveda edecek. Doğru aday işte böyle sonuç verir

Bakmadan Geçme