Başkan Geçit Sözünü Tuttu: Ücretsiz Kurslar Başladı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in seçim vaatleri arasında yer alan ücretsiz YKS ve LGS kursları, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi'nde başladı. Başkan Geçit, öğrencilerin sınavlara hazırlık süreçlerinde yanlarında olacaklarını vurguladı.

Yeşilyurt Belediyesi, eğitim alanında önemli bir adım atarak ücretsiz YKS ve LGS kurslarını başlattı. Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kurslar, sınavlara hazırlanan öğrencilere ve ailelerine destek olmayı hedefliyor. Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit, kursların her aşamasında öğrencilerin yanında olacaklarını belirtti.

Yıl boyunca sürecek kurslar, deneyimli öğretmenler eşliğinde dersler, etütler ve deneme sınavları sunacak. Yeşilyurt Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen bu projeyle, öğrencilerin hayallerine ulaşmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Öğrenciler, hafta içi ve hafta sonu düzenlenen kurslara katılarak sınavlara daha donanımlı bir şekilde hazırlanacaklar.

Başkan Geçit, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezini ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi aldı. “Seçim döneminde gençlerimize verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Geçit, “264 öğrencimiz kurslarımıza katılıyor. Talepler arttıkça ilçemizin farklı noktalarında da kurslar açmayı planlıyoruz. Gençlerimizin hak ettiği eğitimi alması ve geleceğe sağlam adımlarla yürümesi adına her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. Geçit, destek veren tüm kurumlara ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Bakmadan Geçme