Bankalardan müjdeli haber! Limit artırıldı

Artık ATM'lerden daha fazla para çekebileceksiniz! Bankalar, ücretsiz nakit çekim limitlerini 10 bin liraya çıkardı. Bazı bankalarda limit 15 bin liraya kadar yükseltildi. Artık bankaya gitmeden ATM'den para çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bankalar, ATM'lerden nakit çekim limitlerini güncelledi. Nakit çekim limiti arttırılan limitlerin hangi bankalar olduğu ise merak konusu. Yapılan güncellemeyle birlikte, bankaların ATM'lerinden ücretsiz olarak yapılabilecek nakit çekim limiti 5 bin liradan 10 bin liraya yükseltildi. Bazı bankalar ise bu limiti daha da yukarı çekerek 15 bin liraya çıkardı.

Vatandaşlar artık rahatlıkla bankaya gitmeden ATM'den para çekebilecek. Bankalar, bu uygulamayla birlikte şubelerdeki yoğunluğu azaltmayı ve iş yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Konuyla ilgili müşterilere uygulama üzerinden bildirim gönderilmeye başlandı.

Bu sayede, bankaların ATM'lerinden banka kartları ile yapılacak nakit çekimlerde en az 10 bin lira ücretsiz olarak çekilebilecek.

Karekodlu Hesaptan Nakit Çekim Limiti de Arttı

Bazı bankalar, karekodlu uygulamada da ücretsiz nakit çekim limitini yüzde 200 artırarak 15 bin liraya çıkardı. Bu sayede, karekod ile yapılan hesaptan nakit çekimlerde de yeni limitler uygulanacak ve bankanın limitlerine göre 10-15 bin lira arasında çekim yapılabilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme