Bakanlık tasarruf kararı almıştı! Malatya'da uygulanmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Malatya ziyaretinde tasarruf tedbirleri doğrultusunda konvoyunda 3 araç yer aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bazı ziyaret ve toplantılar için sabah saatlerinde Malatya'ya geldi. Havaalanında il protokolü tarafından karşılanan Bakan Uraloğlu, daha sonra minibüs ile ilk ziyaret durağı olan Malatya valiliğine geçti. Tasarruf tedbirleri kapsamında bakan konvoyunda 3 minibüsün yer aldığı görüldü.

Yorumlar 3
Hakim 12 Mayıs 2024 16:33

Demek ki minibüs şakasıyla da toplumun gazını alma derdindeler.nerede ferasat sahibi insanlar.siz vatandaşlardan birimizi alın o araca,gazını almaya çalıştığınız toplumun gazı bitiyor mu o zaman yaşarsınız yaşayacağınızı.ülkemiz, liyakatsizlerin organize ettiği yolsuzluk, hırsızlık ve israf sarmalında.şayet bir istihbarat gerçekliği varsa direkt içe dönüp ağacın kökünü içten içe çürüten kurtçuklar misali ülkeyi içten içe yok etmeye çalışan mahlukları devletin kökünden arındırılmazsa sonu gelecek devletimiz için şimdiden ruhuna rahmet olsun.deprem bölgesi başkent beyzadelerinin rant a bılı olmuş, yapılan 90m2 evlerin 3 milyona dayandığı,yapılan 110 m2 civarı köy evlerinin 4-5 milyona yapıldığı ve zorbalıkla rezerv alan dayatmasıyla yapacakları evin 4 milyon civarı bir fiyatlama yapıldığı ve bu işlerin ilerde, sömürülen ranta kurban giden toplumların çöküşü tarzı makalelerin yazılacağı kaçınılmaz bir hakikat ortadayken kamuda tasarruf aldatmacadan öteye gitmeyeceğini nasip olur yaşarsak göreceğiz.

Zorto 12 Mayıs 2024 14:19

Demeki kıyamet kopmuyor. İtibardan bir şey eksilmiyor. Sade bir şekilde vatandaş gibi gelip gidilmeli hadi hayırlı olsun

Turgay 12 Mayıs 2024 13:39

Karada 3 minibüsle tasarruf ederken havada özel uçak kullanmıyordur inşallah Hangi tarifeli uçakla gelmiş bilginiz varmı.

Bakmadan Geçme