Bağımlılığı Hapset, Yaşamı Özgür Bırak

Battalgazi Belediyesi, zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği 'Bağımlılığı Hapset, Yaşamı Özgür Bırak' temalı resim yarışması için başvuruları kabul etmeye başladı. Yarışmaya katılmak isteyenlerin eserlerini 8 Kasım 2024 tarihine kadar teslim etmesi gerekiyor.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, zararlı alışkanlıklarla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla “Bağımlılığı Hapset, Yaşamı Özgür Bırak” temalı bir resim yarışması düzenliyor. Battalgazi Belediyesi ve İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliğiyle gerçekleştirilen bu yarışma, alkol, sigara, uyuşturucu madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıkların olumsuz etkilerine farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Yarışmaya, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencileri ile 18 yaş ve üzeri yetişkinler katılabilecek. Yarışmacılar, eserlerini 7 Ekim - 8 Kasım 2024 tarihleri arasında Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen teslim edebilecekler. Eserlerin ön yüzünde isim ya da tanımlayıcı bir yazı olmaması, ancak arka yüzünde katılımcının ad, soyadı ve iletişim numarasının bulunması gerekiyor.

Yarışmada dereceye girenlere ödüller verilecek. Ortaokul ve lise öğrencileri ile yetişkin kategorisinde birinci olanlar 3 bin TL, ikinci olanlar 2 bin 500 TL ve üçüncü olanlar ise bin 500 TL değerinde ödüller kazanacak. Jüri toplantısı 11 Kasım 2024 tarihinde yapılacak ve ödül töreniyle ilgili detaylar ilerleyen günlerde duyurulacak.

Detaylı bilgi için www.battalgazi.bel.tr adresi ziyaret edilebilir.

Bakmadan Geçme