Avukat kinini kustu

Malatya Barosu avukatlarından Av. Tahsin Yaşar'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı 'Elin Arap'ının bin 500 yıl önceki giyim tarzı ile gezip, kendi şekline bakmadan bizim çocuklarımıza laf söyleyene bak' ifadesiyle İslam dinine ve peygambere hakaret ederek, vatandaşları kin ve düşmanlığa tahrik etti. Yaşar, yaptığı paylaşımlarla 28 Şubat zihniyetinin devam ettiğini gösterdi.

Av. Tahsin Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir cami imamını hedef aldı. Paylaşımda, öğrencisini berbere götüren imamın, öğrencisinin saçına çizik atan berbere tepki göstererek, “'Bu Müslüman işi değil. Elin gâvuruna benzeme' demeniz gerekiyor. Vebale giriyorsunuz” sözleri üzerine Av. Tahsin Yaşar, “Elin Arap'ının bin 500 yıl önceki giyim tarzı ile gezip, kendi şekline bakmadan bizim çocuklarımıza laf söyleyene bak” dedi. Vatandaşın din ve yaşayış şekline saygı duymayan Avukat Yaşar, başka bir paylaşımında yine bir hocayı hedef alarak, şu ifadeleri kullandı:“Bu arkadaş cennete gidip gelmiş! Cennet denilen sanal alemde kadın ve şaraptan sonra 70 ton kahvaltı vaat ediyor. Gidip geldiğine göre eğer bu dünyada vaadini tutarsa ben de o sanal uydurmaya inanacağım.

Yorumlar 3
Hedef turan 25 Temmuz 2023 07:20

Araplardan bize ne.

Nerden nereye 17 Temmuz 2023 09:48

İslamiyet'in her döneminde böylesi ehli sünnet düşmanları peyda olmustur herkes ahiretinden sorumlu "hak gelmiştir" dileyen doğru yolu tutsun dileyen de bu avukat gibi sapıtsın

Hüseyin 17 Temmuz 2023 03:51

Hocamızdan Allah razı olsun çok doğru bir tavır sergilemiş. Çünkü müslüman elin gavurunu değil Peygamberi örnek alır

Bakmadan Geçme