Arapgir'de Selda Yavuz'dan Ailelere Destek, Şehitlere Minnet

Vali Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, Arapgir ilçesini ziyaret ederek, ailelerin ihtiyaçlarını dinledi, çocuklarla yakından ilgilendi ve şehit ailelerine moral verdi. Ziyaret kapsamında eğitim kurumları da ziyaret edilerek çocuklara hediyeler dağıtıldı.

TAKİP ET

Vali Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz, Arapgir ilçesini ziyaret ederek ilçede ikamet eden 12 aile ile birebir görüşme gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı Fikri Badioğlu ve eşi Selen Badioğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, Selda Yavuz ailelerin taleplerini dinleyip çeşitli ayni yardımlarda bulundu.

Ziyaret sırasında Selda Yavuz ve beraberindeki heyet, Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Merkez Anaokulu ve Ali Tayfur Kutlay 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nu ziyaret etti. Anaokulundaki 30 kız ve 30 erkek öğrenci ile Kur'an kursundaki 15 kız ve 10 erkek öğrenciyle yakından ilgilenen Yavuz, çocuklara hediyeler vererek, “Bugün bu eğitim kurumlarını ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Çocuklarımızın beceri ve manevi eğitimlerine katkı sağlayan bu okullar, toplumumuzun temelini oluşturuyor. Onların gülümsemesi en büyük mutluluğumuzdur” dedi.

Ayrıca, Selda Yavuz ziyaretlerinde şehit ailelerine de yer verdi. 1974 yılında şehit olan Polis Memuru Şahin Güneş'in ailesi ile 2017'de Fırat Kalkanı Harekâtı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Hüsnü Bilgiç'in ailesini ziyaret eden Yavuz, “Kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullanarak, ilçe ziyaretini tamamladı.

Bakmadan Geçme