Amacımız derdimiz paylaşmak

Malatya'da, Ensar Vakfı Malatya Şubesi ve DEM Öğretmen Akademisi işbirliğiyle, öğretmen ve öğretmen adayı öğrenciler için 'Öğretmen Gelişim Programı' başladı. İki gün sürecek programda öğretmen ve öğretmen adaylarına 'Öğretim Yöntemleri Atölyesi, Postmodern İklimde Değerler Eğitimi, Gençlik Dili ve İletişim, 3S3Y İlkeleri (Sıkça Sorulan Sorulara Yerli Yerinde Yanıtlar) Öğretmen Çalışmalarının Yol Haritası' konularında eğitimler verilecek.

Malatya'da, Ensar Vakfı Malatya Şubesi ve DEM Öğretmen Akademisi işbirliğiyle düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Öğretmen Gelişim Programı” başladı. Malatya Öğretmenevinde düzenlenen programda konuşan Ensar Vakfı Malatya Şube Başkanı Ahmet Küçük, böyle bir programın Anadolu'da ilk defa düzenlendiğine dikkat çekerek, “Tamamen gönüllülük esasına dayalı. Amacımız yeni neslin, z ve alfa kuşağının damarını bulup, derdimizi onlarla paylaşmak. Yeni arayışlar, teknolojiler var. Dini değerlerimizi nasıl anlatabiliriz, nasıl ulaştırabiliriz anlayışıyla uzman arkadaşlarımız eğitim verecek. Teknolojiyi, dini değerlerle buluşturmanın yol arayışı içerisindeyiz. Bütün branş öğretmenleri için geçerli olacak. Herkesin istifade edebileceği bir program, 5 farklı atölyemizde hocalarımız ve uzmanlarımız gerekli eğitimleri vereceklerdir” diye konuştu.

Eğitim detayları

Program kapsamında; Mustafa Yılmaz Öğretim Yöntem ve Teknikleri Atölyesi, Prof. Dr. Hasan Meydan Postmodern İklimde Değerler Eğitimi, Süleyman Ragıp Yazıcılar Gençlik Dili ve İletişim, Veli Karataş 3S3Y İlkeleri (Sıkça Sorulan Sorulara Yerli Yerinde Yanıtlar), Hulusi Yiğit Öğretmen Çalışmalarının Rol Haritası konularında katılımcılara eğitimler verilecek.

Bakmadan Geçme