Altın madalyayla Malatya'ya döndüler 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından organize edilen 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında altın madalya kazandılar. 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından organize edilen ve 32 ülkeden 1500 katılımcının yer aldığı 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında 6 kategoride yer alan yarışmada altın madalya kazanarak memkaşleleketlerine döndüler.

Altın madalyayla döndüler

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından organize edilen ve 32 ülkeden bin 500 katılımcının yer aldığı 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında öğrencilerimiz, katılmış oldukları 6 kategorideki yarışmalardan altın madalya ile döndü” ifadelerine yer verildi.

32 ülkeden bin 500 katılımcı

Üniversitenin resmi sitesinden yapılan açıklamada ise, “Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından organize edilen ve 32 ülkeden bin 500 katılımcının yer aldığı 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında, Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz, katılmış oldukları 6 kategorideki yarışmaların tamamından altın madalya ile döndü.
Öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında büyük emek harcayan, Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Öğretim Elemanlarımızdan Öğr. Gör. Hüseyin Deniz'i, Öğr. Gör. Ünalcan Kutal'ı, Öğr. Gör. Yaşar Can Ataş'ı ve yarışmada altın madalya kazanan pizza kategorisinde Ramazan Sertdemir'i, Asude Erinan'ı, Yaren Haskul'u, makarna kategorisinde Cem Eren Çayırlı'yı, Zehra Karadağ'ı, tatlı kategorisinde Nur Hayat Koca'yı, tebrik eder başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme