Akgün Yeni Malatyaspor'a dönmek istemiyor

Yeni Malatyapsor'dan kiralık olarak Kocaelispor'a katılan Cengizhan Akgün, Malatya'ya dönmek istemiyor. Akgün, 'Benim gönlüm Kocaelispor'dan yana' diyerek Kocaelispor'da kalmak istediğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Malatya'da spor'da yara alırken Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki sezon kaldığı yerden lige devam edecek. Bu süreçte oyuncular baişka kulüplere kiralanırken 2. Lig takımlarından Kocaelispor'a kiralanan Cengizhan Akgün, Malatya'ya dönmek istemiyor. 2. Lig kırmızı grupta şampiyon olan Kocaelispor'da şampiyonluğu değerlendiren Akgün, “Ben takıma katılalı çok az bir süre oldu. Her şey için çok mutluyum” dedi.

Gönlüm Kocaelispor'dan yana

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında Yeni Malatyaspor'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Kocaelispor'a katılan Akgün, "Ben takıma katılalı çok az bir süre oldu. Her şey için çok mutluyum. Kocaeli'de bulunduğum sürece atmosferden, taraftardan her şeyden keyif almaya çalıştım. Bu ailenin bir parçası olduysam ne mutlu” dedi.

Büyüklerimize bağlı

ozgurkocaeli.com'da yer alan habere göre, Akgün Kocaelispor'da kalmak istediğini söylerken: “Kocaelispor'a bir üst ligde başarılar diliyorum. Resmi olarak gidiyorum. Benim gönlüm Kocaelispor'dan yana. Bazen her şey sizin isteğinizle olmuyor, hayırlısı olsun. Burada kalmam büyüklerimize bağlı” ifadelerine yer verdi. 24 yaşındaki genç oyuncu Kocaelispor'da çıktığı 12 maçta 1 gol atıp 3 asist yaptı.

Bakmadan Geçme