Ak Parti Malatya'da Değişime Gidiyor.! 'Yeni Bir Başlangıcın Habercisi'

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, il ve ilçe başkanlıklarında seçim sürecinin başladığını ve Malatya da teşkilatlarda değişim sinyalini verdi. Gören, 'bugüne kadar dönüşümü ve değişimi yenilenmeyi en iyi şekilde başaran AK Parti bundan sonra da bu dönüşümü, bu değişimi gerçekleştirmek suretiyle yeni bir başlangıcın inşallah habercisi olacaktır' dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya'da 8. Olağan Kongre sürecini başlatmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, bu sürecin teşkilatlarda önemli bir değişimin ve yenilenmenin habercisi olacağını söyledi. Gören, Malatya Milletvekilleri İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile birlikte yaptığı basın toplantısında, kongre sürecinin yalnızca bir vitrin değişikliği olmayacağını, partinin büyük bir dönüşüm geçireceğini ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, kongrelerin sadece teşkilat etkinliği olarak değil, birlik ve beraberliğin, aynı hedefe odaklanmanın en güçlü göstergesi olduğunu belirtti.
Gören, bugüne kadar Malatya'da girdikleri 18 seçimde birinci parti olmayı başardıklarını hatırlatarak, vatandaşların kendilerine seçimlerle verdiği mesajları en iyi şekilde değerlendireceklerini vurguladı.

Bu kongre sürecinin AK Parti için yeni bir değişim ve yenilenme döneminin habercisi olduğunu dile getiren Gören, “Kongrelerimiz sadece bir vitrin değişikliği değil, aynı zamanda büyük bir değişimin zeminini oluşturacaktır” dedi.

Gören, delege seçimlerinin tamamlandığını, şimdi ise şehrin çeşitli noktalarında stantlar kurarak vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğrudan mesajlarını iletebilecekleri sandıklar oluşturulacağını açıkladı.

Gören, "Bu sandıklar aracılığıyla vatandaşlarımız, Sayın Cumhurbaşkanımıza iletmek istedikleri mesajları doğrudan ulaştırabilecekler. Böylece milletimizle Cumhurbaşkanımız arasında güçlü bir bağ kurulmasını hedefliyoruz" dedi.

Kongre sürecinde teşkilatlarla ve delege yapısıyla sürekli istişareler yapıldığını belirten Gören, AK Parti'nin bugüne kadar dönüşüm ve yenilenmeyi en iyi şekilde başaran parti olduğunu söyledi. Gören, "Bu süreç yalnızca bir vitrin değişikliği değil, büyük bir değişimin zeminini hazırlayacak. AK Parti, bu yeni başlangıcın habercisi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kongre sürecinin Malatya'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını temenni eden Gören, bu değişim döneminin AK Parti'yi daha da güçlendireceğini belirtti.

Gören, "AK Parti bugüne kadar milletimizle el ele vererek sürekli halkın gönlünde yer edindi. Bundan sonra da vatandaşlarımızdan aldığımız mesajları en doğru şekilde okuyacak ve buna uygun siyasetler ve politikalar geliştireceğiz. Allah'ın izniyle önümüzdeki on yıllara hükmedecek, devleti yönetme erkini elinde bulundurmaya devam edecek bir parti olacağız" dedi.

Parti içerisinde yaşanacak bu değişimin Türkiye'ye ve Malatya'ya büyük faydalar sağlayacağını belirten Gören, bu kongre sürecinin yeni bir başlangıcın ve değişimin zeminini oluşturacağını söyledi. Kongre sürecinin Malatya'ya ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme