'Ağır Hasarlı Binalardan Uzak Durun'

TRT Haber'e konuşan Ersin Yazıcı, '112 ve Jandarmamıza gelen olumsuz bir ihbar yoktur. Saha taramamız devam ediyor' ifadelerini kullandı.

AFAD'tan alınan verilere göre, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 16.04'te meydana gelirken, Depremin yerin 13.9 km derinliğinde olduğunu bildirdi.

Yazıcı, Ağır hasarlı yapılardan uzak durulması gerektiğini duyurdu. Yazıcı, 'Ağır hasarlı yapıların yüzde 83'ünü yıkıldı yüzde 17'si duruyor. Çok rica ediyorum ağır hasarlı binalardan uzak durun' dedi.

Özel Haber
Yorumlar 1
Esra ucar 26 Ocak 2024 00:19

Nasıl, nereden uzak duralım ? Aylardır sesimizi durupta duymazlıktan geliniyor. Yarın 1300 öğrenci inonu üniversitesinde yapılacak olan final sınavları için yollara düştü, kimisi bugün yaşanan deprem sonrası hayallerinden yaz geçti.Deprem uzmanları ve ÝÖK bunu öngörmüş ve uzaktan egitim ,online sınav derken bizim rektörün yüzyüzede ısrarcı .Bizler yarın malatyadayız ben izmirden geliyorum, benim gibi diğer arkadaşlarımda şehir dışından geliyor .Hangi şartlarda sınav olucaz belirsizlik ve kaygı içerisinde başarılı olmaya çalışıyoruz. Umarım kimsenin emekleri boşa çıkmaz.Diliyorum bir olumsuzlukla karşılaşmadan, bundan sonraki sınavlar online olur....

Bakmadan Geçme