Ağbaba'dan öz eleştiri! İstifa edecektim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan İl Kongresinde konuşan Milletvekili Veli Ağbaba, 'Malatya'da öz eleştiri yapması gereken birinci insan Veli Ağbaba ve bu sonuçların en büyük sorumlusuyum. 14 Mayıs'tan sonra istifa etmek istedim. 'Arkadaşlar genel başkanlığı sürecine zarar verilir' dedi. 28 Mayıs sabahı basını istifa meselesini konuşmak için çağırdım. Maalesef yukarıdaki arkadaşlarımız izin vermedi. Alınan sonucun mesuliyetini üzerime alıyorum. Hepinizden özür diliyorum' dedi. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

CHP Malatya İl Başkanlığının, Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen olağan kongresinde konuşan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Hepimizin öz eleştiri yapması lazım. Değişim diye eleştiriyor arkadaşlarımız, bu eleştiriyi milletvekilleri, partinin yeni yüzleri yapacak. Ben ya da ismi geçen arkadaşlarımızın önümüzdeki süreçte o değişimde olmaması gerektiğini huzurlarınızda savunuyorum” dedi.
Partinin oylarını aday adayları ile yaptıkları çalışmada arttırdıklarını ifade eden Ağbaba, “Malatya, bu dönem ikinci milletvekilliğine çok yaklaşmıştı. Maalesef başaramadı. Bizim 1994'ten sonra aldığımız en yüksek oy. Bu artmalı. Aday adaylarımızla hep birlikte çalışma yaptık. Oyumuzu yüzde 6 civarında geçen seçimlere oranla arttırdık. Hepimizin öz eleştiri yapması lazım. Değişim diye eleştiriyor arkadaşlarımız, bu eleştiriyi milletvekilleri, partinin yeni yüzleri yapacak. Ben ya da ismi geçen arkadaşlarımızın önümüzdeki süreçte o değişimde olmaması gerektiğini huzurlarınızda savunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar 1
zorto 25 Eylül 2023 21:49

elini tutan mı var istifa edeydin

Bakmadan Geçme