AFAD çözümü kahvede buldu!

Malatya'da tamamlanan hak sahipliği sürecinde başvuru yapmayan depremzedelere tanınan 2 günlük ek süre bu gün sona eriyor. Hak sahipliğinde vatandaş son günü çile ile başvuru yapmak için çareyi ateş yakmakta buldu. AFAD yetkilileri ise teknik aksaklıktan dolayı çalışmalarını  kahvede sürdürdü.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yüz binlerce konutun hasar aldığı Malatya'da hak sahipliği ve itiraz sonuçlarının belli olmasının ardından hak sahipliği sürecinde başvuru yapamayanlar için AFAD 2 gün ek süre tanımıştı. Başvurular 27-28 Kasım 2023 tarihleri arasında 2 gün sürecek olan başvurular bugün başladı. Bu gün süre sona eriyor. Vatandaşlar, yaşanan yoğunluktan şikayet ediyor.

Hak sahipliği başvurusu için toplanan vatandaşlar, saatlerce sıra beklemekten, oturulacak bir alanın olmamasından, personel sayısının yetersiz olmasından ve havanın soğuk olmasından dolayı çareyi ateş yakarak sırasının gelmesini bekliyor. AFAD ise yaşanan elektrik kesintisinden dolayı hak sahipliği işlemlerini kahvede sürdürdü.

Özel Haber
Yorumlar 2
YUSUF EMRE 30 Kasım 2023 11:08

MALATYA AFAD HAK SAHİPLİĞİ BİRİMİ OLSUN DİĞER BİRİMLERİ OLSUN VATANDAŞI MAĞDUR ETMEMEK İÇİN O SOĞUKTA VE MESAİ SAATİNİN GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN BİZ MALATYA!LILARA HİZMET,MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞTIKLARINI BİZZAT GÖRDÜM BURADAN TÜM AFAD EKİBİNE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM

Seda 29 Kasım 2023 19:25

Hepsini reddediyorsunuz insanlara gidin mahkemeye diyorsunuz birşey çözmeyecekseniz niye bu insanların çilesi aylardır

Bakmadan Geçme