Ambulans yolda kaldı

Malatya'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerinin kar temizliğinde yetersiz kalması dikkat çekti. Göztepe Mahallesinde fenalaşan bir hastayı hastaneye götürmek için giden ambulansın yoldaki karın temizlenmemesi sebebiyle yolda kalmasına vatandaş tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ambulans yolda kaldı

Malatya’da kar nedeniyle birçok araç yolda kaldı. Araçların oluşturduğu uzun kuyruklar nedeniyle trafik adeta felç oldu. Ana caddelerde dahi Büyükşehir belediyesinin kar temizliğinde yetersiz kalmasından dolayı yola çıkan araçlar yolda mahsur kaldı. İşlerine giden vatandaşlar yürümekte zorluk çekti. 

Ambulans yolda kaldı

Göztepe Mahallesinde fenalaşan bir hastayı hastaneye götürmek için giden ambulansın yoldaki karın temizlenmemesi sebebiyle yolda kalmasına  vatandaş tepki gösterdi.

Gazete dağıtımında aksamalar oldu

Özellikle şehrin merkezindeki ana cadde ve ara sokakların temizlenmemesi  hayatı bir çok yönden olumsuz etkiledi.  Gazete dağıtımında aksaklıklar oldu. Orduzu Kaldırım Mahallesindeki vatandaşlar sabah işe gitmek için yola çıktıklarında yolda kalan belediye otobüsünü iterek yardım ettiler. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinin kar temizleme ekiplerinin kar yağışında yetersiz kalması vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, Kışla, İnönü Caddesinde dahi temizlenmesinde belediyelerin  yetersiz kaldığını öne sürdüler.
 

Ambulans yolda kaldı
Ambulans yolda kaldı