Altından Daha Değerli: Gramı 100 Dolar!
Hobi olarak başladığı arıcılığı ileriye taşıyan üretici, sadece bal ile yetinmeyip, gramı 100 dolar, kilogramı 100 bin dolara satılan altından değerli arı zehrini üretmeye başladı.
Ardahan’da şarküteri işi yapan Kadir Özer dede mesleğini seçerek arıcılık yapmaya başladı. Özer, 2006 yılında çalışmak üzere İstanbul’a gitti. Özer, 11 yıl çalıştığı İstanbul’da restoranlarda çalışıp şeflik yaptı. Daha sonra memleketine dönerek dede mesleği olan arıcılık yapmayı tercih etti. İlk önce 10 kovanla başladığı arıcılıkta şimdi ise yaklaşık 300 kovana sahip olan Özer, sadece bal üretmekle yetinmeyerek, propolis, polen, arı sütü, apilarni, arı ekmeği ve son olarak da arı zehri üretiyor.