Alper, Oğuzhan ve Ekici

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk ve Mehmet Ekici'yi kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Alper, Oğuzhan ve Ekici

TFF Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Bein Sports'a açıklamalarda bulundu. Transfer gündemi, Mehmet Ekici ve Alper Potuk hakkında da açıklamalarda bulunan Gevrek'in söylediklerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

''Çok isimler söyleniyor devre arasında. Bunlar konuşulan şeyler. Oğuzhan ve diğer isimler de önemli oyuncu. Biz 1 veya 2 oyuncu alacağız. Tabii ki o şartlar oluşursa o isimler neden olmasın. Kariyerli ve iyi oyuncular. Şu anda bir girişim yok. Ama bu isimlerde olabilir''.

Mehmet Ekici ve Alper Potuk hakkında...

''İkisi de önemli oyuncu. Oğuzhan da öyle. Değerli oyuncular. Her takımın isteyeceği oyuncular. Gündemimizde var. Ama bahsettiğim şartlar oluşursa olabilir. Herhangi bir girişimimiz olmadı şartlar oluşmadığı için. Ama oluşursa olabilir.''
 
Guilherme ve transfer süreci hakkında...

Bir tane veya iki tane transfer düşünüyoruz. Ama şu ekonomi dengeyi bozmadan yapacağız. Gidene göre yapacağız transfer. Bu arada da bizim limit ile sıkıntımız yok. 3 veya 4'te yapabiliriz. Kulübün bir bütçesi var onu aşmamaya çalışıyoruz, dengeyi bozmamaya çalışıyoruz.Giderse 1 duruma göre 2 tane oyuncu alabiliriz. Bunu sadece Guilherme için söylemiyorum. Gitmek oyuncu olabilir, teklif gelen olabilir.

Guilherme en çok konuşulan oyuncu. Bazı takımlarla ismi anılıyor. O bizim için önemli bir oyuncu ve geçen sene çok ciddi katkı sağladı Bu sene de öyle. iyi ve karakterli oyuncu. Teklif gelirse zaten bizde kiralık. Bizle 1.5 yıl kiralık. Buraya gelirken büyük takımların dışında başka takıma gitmedi bizi tercih etti. Anadolu takımları talep ediyordu ama bize geldi. İstanbul veya başka takım olmazsa baka bir yere gitmeyeceğim dedi. Şu anda resmi bir teklif yok. Resmi bir teklif olursa kulübün menfaatini düşünerek bakarız. Ama oyuncunun da önün kesmek istemeyiz. Görüşülebilir.