Aktaş seçildi

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği'nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongrede İzzettiye Mahalle Muhtarı Alaaddin Aktaş dernek başkanlığına seçildi.

Aktaş seçildi

Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda muhtarlar adına konuşan Yakınca Mahalle Muhtarı Kadir İnan, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’nin olağan kongresini gerçekleştirdiklerini söyledi. Aktaş, “Genel Kurulu’muzu yaptık, burada yeni seçilen muhtar arkadaşlarımız var, derneğimize üye oldular. Kaybeden arkadaşlarımız ise burada aktif üyemiz olarak devam ediyorlar. Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’mizin Genel Kurulu’nda tek adayımız var. Tekrar görev alan muhtar arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Daha önce burada başkanlık yapan Erdal Yağlıcı’nın vefat etmesinden dolayı, yerine bizler bakıyorduk. Allah rahmet eylesin, sevdiğimiz bir ağabeyimizdi, onun da ruhu şad olsun. Genel Kurulu’muzda her hangi bir başkan adayımız yok, tek aday, tek liste olarak Aladdin Aktaş’ı önerdik. Aladdin kardeşimiz bu göreve layıktır, kendisine bu görevlerinde başarılar diliyoruz. Yeni arkadaşlarımız görevlerini sürdürecek ve bizler de fahri üye olarak kendilerinin yanında duracağız. Her ne kadar muhtarlığı kaybettiysek de siyasette var olmaya devam edeceğiz. Her daim seçilen arkadaşlarımızın yanında yer alacağız, birlik ve beraberlik nerede var ise her zaman sizlere yakınız” dedi.

Sorunları çözmek için hep birlikte çalışacağız

Kayısı Kent Muhtarlar Derneğine vekaleten başkanlık yapan İzzetiye Mahallesi Muhtarı Aladdin Aktaş, tek aday olarak girdiği seçimde başkanlığa seçildi. Aktaş yaptığı açıklamada, “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulunu yapmış bulunmaktayız. Bu vesilesiyle Başkanımız Erdal Yağlıcı’nın yerine vekâleten ben devam ettirmiştim. Muhtar arkadaşlarımızın teveccühü ile tek liste halinde dernek başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Bundan sonra muhtarların sorunları çözmek için hep birlikte çalışacağız. Beni bu göreve bana laik gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.