Ak Parti tarih yazacak

2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan seçim çalışmalarına devam ediyor. Battalgazi ilçesine bağlı İnönü Caddesi Malatya park AVM emlak konut geçici iş merkezi konteyner esnaflarını ziyaret ederek istişarelerle bulundu. Hep birlikte depremin izlerini sileceğiz dedi.

Ak Parti tarih yazacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Battalgazi Belediye başkan aday adayı Nuri Alan emlak konut konteyner ticaret merkezi ve İnönü Caddesi esnafı ile alışveriş merkezindeki iş yerlerini ziyaret etti.

Ak Parti tarih yazacak

Ak Parti Battalgazi Belediye başkan aday adayı Nuri Alan, partisi adaylarını açıklamadan önce istişarelerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında sıkıntı ve sorunları da dinleyen Alan, ilk olarak AVM ziyareti gerçekleştirdi. Alan daha sonra emlak konut konteyner ticaret merkezi esnafı ile görüşerek sorunlar için çözüm odaklı projeler üreteceklerini kaydetti.

Ak Parti tarih yazacak

İnönü Caddesi esnafını da ziyaret eden Alan, aday gösterilmese bile cumhurbaşkanının emrinde millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. Ziyaretleri sırasında önemli mesajlar veren Alan, cumhur ittifakının 2024 yerel seçimlerinde Malatya’nın rekor oy ile tarih yazacağını ifade etti.

Ak Parti tarih yazacakAk Parti tarih yazacak