Ağbaba mazbatasını aldı

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili seçilen Veli Ağbaba, mazbatasını aldı. Ağbaba,'Malatya'nın ayağa kalkması için uğraşmaya devam edeceğiz 'şeklinde açıklama yaptı.

Ağbaba mazbatasını aldı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Malatya’da Cumhuriyet Halk Partisinden yeniden milletvekili seçilen Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye binası meclis salonunda mazbatasını aldı.  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, açılış konuşmasını yaparak milletvekili seçilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya milletvekilliğinin hayırlı olmasını diledi. Gürkan, “28.dönemde inşallah Malatya’mıza ve  ülkemize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum ”dedi.
Mazbatasını aldıktan sonra konuşma yapan Veli Ağbaba, seçim sonuçlarının Malatya için hayırlı olmasını diledi. Ağbaba: “Malatya için çalışmaya devam edeceğiz. Malatya’nın ayağa kalkması için uğraşmaya devam edeceğiz. Biz siyaset adamıyız. Zaman zaman Büyükşehir’in de eksiklerini söyleyeceğiz ama ihtiyaç duyulduğunda bütün belediyelerimizin de yanında olacağız. Onların yanında olmak Malatya’nın da yanında olmak düşüncesini biliyoruz. Onları da her zaman destekleyeceğiz. Bundan sonra da Malatya için çalışacağız. İnşallah 28 Mayıs’ta Malatyalılar tercihlerini değiştirirler oyalarını Kemal Kılıçdaroğlu’na verirler. Onun yardımcısı olarak Malatya ya hizmet etmekte benim boynumun borcu"

Ağbaba mazbatasını aldı