Acil Toplanma Alanları belirlendi

​Battalgazi de 8, Yeşilyurt ve Doğanşehir de 7, Akçadağ'da 3, Hekimhan'da 2, Kale, Kuluncak, Bütürge, Yazıhan, Arapgir, Arguvan, Darende ve Doğanyol'da bir acil toplanma alanlarının belirlendiği ifade edildi.

Acil Toplanma Alanları belirlendi

Malatya Valiliği, ilçelere göre Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarının belirlendiği açıklamasında bulundu.

Belirlenen Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları şu şekilde sıralandı:

Battalgazi; Mişmiş Park Alanı, Hürriyet Park Alanı, Şehit Kemal Özalper EML ve Atatürk Kız Lisesi, Millet Bahçesi, Fırat mahallesi Muhtarlığı mevkii, DSİ 92'inci Şube Müdürlüğü alanı, Nevzat Er Parkı toplanma alanı, 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu.

Yeşilyurt; Şeyh Bayram Mahallesi Muhtarlığı ve Sosyal Tesisler, Kolukısa Anadolu Lisesi, Barguzu Sosyal Tesisleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı bahçesi, Fahri Kayahan Turgut Özal parkı, Abdullah Gül Parkı, Farabi Ortaokulu ve Abdülkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi bahçesi.

Doğanşehir; Şerafettin Yıldırım parkı, Şehit Sübutay Sükut İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Serdar Toprak Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Doğanşehir Ortaokulu, Yunus Emre İlkokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Şehit Fuat Bozkurt İlkokulu, Şehit barış Aybek Endüstri meslek Lisesi.

Akçadağ; Akçadağ Belediye Binası ve lojman alanı, Akçadağ Anadolu lisesi, Şehit Alper Güde Çok Programlı Lise.

Hekimhan;  Feyzi Oktay Parkı ve Sakarya Ortaokulu.

Arapgir Belediye Binası ve Bahçe alanı, Arguvan Belediye Binası arsası Darende ilçesi Hükümet Konağı Bahçesi, Doğanyol Lisesi ve Lojman Bahçesi, Kale Hükümet Konağı, Kuluncak Milli Eğitim Müdürlüğü, Pütürge Lise Binası ve Uygulama Bahçesi ve Yazıhan Sağlık Ocağı ve Lojman Arazisi.