950 Kişi Malatya'da İş Sahibi Oldu...!

Malatya Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü tarafından 12-13 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen İstihdama Dönüş Fuarı tamamlandı.

950 Kişi Malatya'da İş Sahibi Oldu...!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü tarafından 12-13 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen İstihdama Dönüş Fuarı'nın detayları paylaşıldı; Kurumdan yapılan açıklamada; fuar öncesinde, kurum tarafından 2.487 vatandaş birebir aranarak etkinliğe davet edildi. Ayrıca, kuruma kayıtlı 8.000 iş arayan vatandaşa toplu mesaj gönderilerek fuara katılım çağrısı yapıldı. Bu davetler sonucunda toplamda 1.487 vatandaş fuara bireysel olarak katılım sağladı.

950 Kişi Malatya'da İş Sahibi Oldu...!

Etkinlik süresince, Malatya'da faaliyet gösteren 37 firma fuara katıldı ve firmaların İnsan Kaynakları temsilcileri katılımcılarla bire bir görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmeler sonucunda 950 iş görüşmesi olumlu sonuçlanarak istihdam sürecine katkı sağlandı.

950 Kişi Malatya'da İş Sahibi Oldu...!

İstihdama Dönüş Fuarı, iş arayan vatandaşlar ile işverenleri buluşturarak Malatya’daki istihdam sorunlarına çözüm üretmeyi hedefledi. Fuar, hem katılımcılardan hem de firmalardan büyük ilgi ve memnuniyet gördü. İşkur yetkilileri, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçladıklarını belirtti.