2024'te iş yerleri teslim edilecek mi?

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, yapımı devam eden çarşının bir bölümünün bu yıl içerisinde teslim edileceğini söyledi.

2024'te iş yerleri teslim edilecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya’da, çarşı inşası devam ediyor. Bu kapsamda açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, çarşıdaki bazı iş yerlerinin 2024 yılında teslim edileceğini ifade etti.

2024'te iş yerleri teslim edilecek mi?
Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret eden Ölmeztoprak, burada yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

2024'te iş yerleri teslim edilecek mi?

”6 Şubat depremleri sonrası büyük bir yıkım yaşayan ve ardından hızlıca inşa, imar ve ihya çalışmalarına başlanan kent merkezimizdeki yeni çarşı projemizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Sürdürülen çalışmalarla bir kısmı 2024’te teslim edilecek kalıcı işyerlerinin ticaret hayatını canlandıracak ölçüde bir memnuniyeti sağlayarak teslimatlarla yolumuza devam edeceğiz. Tasarruf tedbirleri dışında tutulan deprem bölgesi iller arasında yer alan Malatya’mızda verilen krediler, kredi faiz oranları, hibe ve dahil olan bütün süreçleri takip edeceğiz. İnşallah esnaflarımız kalıcı işyerlerine yerleştiğinde farklı bir motivasyonla çalışmalara devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik diyoruz her daim bunun içinde siyasette, bürokraside, sivil toplum kuruluşlarımızda kamuoyu dengesini oluşturan bütün parametreler halkımızın hizmetindedir."