2023 programını başlattık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile istişare toplantıları düzenleniyor.

2023 programını başlattık

Bu toplantılar kapsamında Kuluncak ve Kale ilçesi değerlendirme istişare toplantısı gerçekleştirildi. Kuluncak ilçesinde Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan asfaltsız yol kalmadığını dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bizler çalışma usul ve esaslarımızı katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde özellikle ilgili muhataplarımızla birlikte koordine ederek, istişare ederek neyi, nasıl hangi önceliklerle hangi zaman dilimi içerisinde yapılması noktasındaki değerlendirme toplantılarımıza geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda devam ediyoruz” dedi.

İstişarelerde bulunuyoruz

2023 yılı yatırım programının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Gürkan, “Her yıl mutat olarak yaptığımız toplantılar muhaceresi içerisinde bu yılda 2023 yılı programını başlattık. Toplantımıza katkı sunan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Belediye olarak katılımcı belediyecilik temel ilkesi içerisinde yaptığımız ve yapacağımız işlerin ilgili muhataplarıyla muhakkak görüş ve istişare ederek bir mutabakat sağlandıktan sonra o hizmetin yapılması, yol haritasının belirlenmesi ve yön pusulasının oluşmasına dikkat ediyoruz. Hizmetlerde bir başarı varsa temelinde yapılan istişareler bulunmaktadır. 2023 yılı programı içerisinde Kale ilçemizde yapılabilecek altyapı ve üstyapı, sulama, ulaşım, çevre düzenlemeleri ile ilgili yapılacak olan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” ifadesini kullandı.