Yıldırım MTTB'nin konuğu oldu

Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) Malatya İl Başkanlığı 'Cumartesi Buluşmaları' kapsamında Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım'ı ağırladı.

Yıldırım MTTB'nin konuğu oldu

Siyaset ve ekonomi başta olmak üzere bir çok sosyal mesele sohbete dahil edildi. Katılımın ve ilginin yoğun olduğu programda söz alan MTTB İl Başkanı Mehmet Sağdıç "Bu hafta Türk siyasetinde yeni bir sayfa olan Yeniden Refah Partisinin İl Başkanı Sn. Bilal Yıldırım'ı ağırlamaktayız.Milli Görüş ekseninde ve referansı Sn. Necmettin Erbakan hocamız olan tüzükleri sayesinde kısa sürede siyaset arenasında yerini alan Yeniden Refah Partisi'nin de gençlerle buluşması gerekir dedik ve kendilerini davet ettik" dedi.
Ardından söz alan başkan Yıldırım genç kitlenin katılım ve sorularından gayet memnun olduğunu belirterek şunları kaydetti; "Milli görüş;önce ahlâk ve maneviyat vizyonundan hareketle milli ve manevi değere sahip her çalışmanın içerisinde bizzat yer alan ve öncü olan harekettir.Bu vesileyle üretim ve ihracat bizim en öncelikli hedefimiz olmalıdır.Toplumun mukaddes olan tüm değerleri korunarak,ahlâkî nizamın sağlanması siz değerli gençlerin eliyle olacaktır inşallah.Bugün aynı eksendeki köklü kuruluşlardan Milli Türk Talebe Birliği'nin çatısı altında siz değerli gençlerle buluşmak beni ziyadesiyle memnun etti" diye konuştu. Program gençlerin soru cevap faslının ardından sona erdi.