Yeni Malatyaspor'da istifalar olabilir!

Spor Toto Süper Lig'inin 24.haftasında yarın Denizlispor'a konuk olacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Hakkı Çekilel, önceki gün yaptığı açıklama ile kulüp görevinden istifa edebileceği sinyallerini verdi.

Yeni Malatyaspor'da istifalar olabilir!

Spor Toto Süper Lig’inde heyecan 24.hafta müsabakalarıyla devam ediyor. Ligde puan olarak kötü bir performans ortaya koyan ve küme düşme potasındaki rakipleri ile puan farkını koruyamayarak ligin alt sıralarına doğru hızlı bir iniş gösteren temsilcimiz BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, yarın oynanacak olan Denizlispor müsabakasının ardından alınacak olumsuz sonuçlarla bazı yöneticilerin istifa edebileceği öğrenildi. Kulüp Başkanı Gevrek ile Teknik Direktör Kemal Özdeş konusunda görüş ayrılığına düştüğü öğrenilen Kulüp Basın Sözcüsü Hakkı Çekilel’in, Denizlispor maçının ardından istifa edebileceği ileri sürüldü, Önceki gün basın açıklamasında da istifa sinyali veren Çekilel, bu kararı yönetime bildirdiği fakat bazı yöneticilerin Çekilel’i bu karardan vazgeçirmek için yoğun çaba ortaya koyduğu iddia edildi.
Çekilel, son 5 maçtır Kulüp Başkanı Gevrek’i ve yönetimini istifaya davet eden sarı kırmızılı tarafları, çok üzdüklerini ifade etmişti.