Yeni Başkan Ebru Sönmez

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti üyeliğine seçilen Tahir Özelçi, Malatya Eczacılar Odası Başkanlık görevini Ebru Sönmez'e devretti.

Yeni Başkan Ebru Sönmez

Malatya Eczacılar Odası'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Özelçi, 28 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği Olağan Genel Kurulu'nda Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti üyeliğine seçildiğini belirtti.

Çalışmalarımıza devam edeceğiz

Bundan sonra halk sağlığına ulusal bazda hizmet edeceğini aktaran Özelçi, “Türk Eczacılar Birliği Merkez heyetine seçilmiş olması nedeniyle yasa gereği Malatya’daki oda başkanlığı görevinden istifa ettim. Malatya Eczacılar Odası yönetim kurulu bugün yaptığı toplantı ile yeniden görev dağılımı yaptı. Ebru Sönmez arkadaşımız Malatya Eczacı Odası başkanlığına seçildi. İnşallah Ebru arkadaşımız da bizim kaldığımız yerden Malatya'daki sağlık alanında Eczacılık alanında ilaç alanındaki hizmetlerini devam ettirerek daha güzel gelişmeler sağlayacak. Malatya Eczacılar Odasının kuruluş tarihinden beri ilk defa Türk Eczacılar Birliğinde Merkez heyetinde görev alma şerefine sahip oldu. Malatya’mızı ve Malatyalı eczacıları orada temsil edip ilaç Eczacılık alanında sağlık alanında halk sağlığında daha güzel yerlere getirmek ve daha güzel faydalar getirmek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beni, Malatya Eczacı Odası Başkanlığı görevine 10 yıl boyunca layık gören eczacılarımıza teşekkür ediyorum. Yine 10 yıl boyunca oda başkanlığımız sürecinde halkımızla iç içe olduk. Malatyalılara teşekkür ediyorum. Yeni başkanımız Ebru Hanım’a da görevinde başarılar diliyorum" dedi.

İnancımız tam

Malatya Eczacılar Odası’nın yönetim kurulu toplantısında belirlediği yeni Başkan Ebru Sönmez ise, “Öncelikle Tahir başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı etsin. Malatya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Malatya'nın ilk bayan başkanı olmanın verdiği heyecan ve gururu hissediyorum. İnşallah Tahir başkanımızdan aldığım görevi de daha güzel projelerle başkanlığı sürdüreceğimin teminatını veriyorum" ifadelerini kullandı.