'Vefa İftarı'

AK Parti Malatya İl Başkanlığınca ramazan ayı dolasıyla partililere Vefa İftarı verildi.

'Vefa İftarı'

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, partililerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da partinin ilk kurulduğu zorlu günlerde görev alanlarla programda buluştuklarını belirterek, o zorlu süreçlerden bugünlere geldiklerini kaydetti.

Her seçimin bir öncekinden önemli olduğunun farkında olduklarını, daha çok kenetlenerek yollarına devam edeceklerini aktaran Çakır, "Cumhurbaşkanımızın gece gündüz demeden nasıl yetiştiğine hepimiz gıptayla izliyoruz. Onun gece gündüz çalışan kendini milletine adayan bir lider, bizlerin de arkasında yorulmadan çalışması gerekiyor." diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca da selamlama konuşması yaptı.

Okunan duanın ardından katılımcılar orucunu açtı.

Daha sonra katılımcılar AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla yaptığı konuşmayı dinledi.

Programa Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile partililer katıldı.