Vatandaş şikâyetçi

Battalgazi İlçesi Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerinde bulunan mahalle minibüs duraklarındaki çukurlar dikkat çekiyor.

Vatandaş şikâyetçi

Battalgazi İlçesi Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerinde bulunan mahalle minibüs duraklarındaki çukurlar dikkat çekiyor. İlçe belediyesini defalarca aramalarına rağmen kimsenin ilgilenmediğinden şikayetçi olan esnaf ve vatandaşlar, "Yağmur yağdığı zaman, yerinden oynayan kilit taşlarının altı su doluyor ve üstüne basar basmaz, sular sıçrıyor. Üstümüz başımız çamur içinde kalıyor"  diyerek belediyeye tepki gösterdiler. 

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerinde bulunan mahalle minibüs duraklarındaki çukurlar yağan yağmurdan suyla dolup taşıyor. Esnaf ve vatandaş, belediyeyi defalarca aradıklarını ama yetkililerin bir türlü soruna bir çözüm üretemediğini belirttiler. Esnaflar, "Minibüs duraklarındaki çukurlar yağan yağmurla birlikte insanların üzerine hep su sıçrıyor. Bu durumdan hem yolcular hem biz şikayetçiyiz.  Biz buranın biran önce yapılmasını istiyoruz. Defalarca Battalgazi Belediyesini aramamıza rağmen bizi takmıyorlar.  Bizimle dalga geçer gibi kayıt altına almışız diyorlar.  Belediye bir türlü çalışma yapmadı, kayıt altına almışız gelip yapacağız diyorlar ama gelip bir türlü başlamadılar. Ne zaman yapacaklar 2023 yılında mı yapacaklar" diye konuştular.