Tiyatro izletiyor!

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, ülkenin yönetilemediğini, yönetilemediği içinde, iktidarın, gerçek gündem olan derin ekonomik krizi unutturmak adına günü kurtarma tiyatrolarını izlettiğini söyledi.

Tiyatro izletiyor!

Malatya İl Başkanlığı, kongre vakti gelen ilçelerin ilçe kongreleri için çalışmalarını hızlandırdı. Kongre çalışmaları kapsamında, İl Başkanı Mustafa Canbay ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Hekimhan ilçesindeydiler. Kongre öncesi esnaf ziyareti gerçekleştirip İlçe halkıyla selamlaşan Mustafa Canbay, bölgedeki tüm esnafları gezerek, esnafları dinledi ve düşüncelerini paylaştı.

Ülke yönetilemiyor

Kongrede konuşan Canbay, ülkemiz yönetilemediğini ifade ederek, “Yönetilemediği için de gerçek gündemimiz olan derin ekonomik krizi unutturmak adına AK Parti iktidarının suni gündemlerle günü kurtarma tiyatrolarını izlemekteyiz. Ama milletimiz artık bu ucuz numaraları yemiyor. Ekonomik kriz, hayat pahalılığı ve yüksek enflasyonla halkımız bir ürünü alırken kırk defa düşünür hale getirilmiştir. Asgari ücret yüksek enflasyon karşısında yok olmuştur. Asgari ücretlisi, emeklisi, memuru, çiftçisi kısacası bir avuç zengin azınlık dışında kalan herkes ama herkes bu ekonomik krizi derinden hissetmektedir. Birilerinin suni gündemlerine inat bizler Saadet Partisi olarak insanımızın gerçek gündemini konuşmaya devam edeceğiz. Malatya’mızı adım adım gezerek herkesi ve herkesi dinleyeceğiz. Çözüm önerilerimizi anlatacağız. Saadet Partisi şu anda yapmış olduğu üye hamle çalışmaları ile Türkiye’nin en çok büyüyen partisi konumundadır. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun teveccühün farkındayız. Bu iktidarın açmış olduğu derin yaraların, halkımızda oluşturmuş olduğu yorgunluk yerini inşallah Saadet İktidarının ayak seslerine bırakacak ve büyük bir gayretle bunu gerçekleştirdiğimizde işte yaşanabilir Türkiye o zaman kurulacaktır. Omuzlarımızdaki yükün ve taşıdığımız tarihi sorumluluğun farkındayız. Bu kadar başarısızlığın, bu kadar politika hatasının, bu kadar liyakatsizliğin odağı haline gelen bir iktidar; başka bir ülkede olsa mahcup olur, çekilirdi! En azından seçime gider, kararı millete bırakırdı. Bu cesareti gösteremiyorlar! Bu cesareti gösteremedikleri için de en iyi yaptıkları şeyi algı yönetimiyle günlerini kurtarma, insanımızı olmayacak vaatlerle kandırma peşindeler. Bizlere bu noktada çok gayret düşüyor. Bu cennet vatanı yaşanılamaz hale getirenler ilk seçimde gidecek; adil devlet ve adil paylaşımı kuracak olan liyakatli Saadet kadroları ülkemiz insanını hak ettiği insani standartlara kavuşturacaktır” açıklamasında bulundu. Mustafa Canbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hekimhan ziyaretinin ardından Kuluncak ilçesine geçerek, ilçe halkıyla ve esnafla bir araya geldi.